نی‌ نی سایت

کانال آشپزی خانگی: گشتی در تجربیات نی نی سایتی ها


اگر به دنبال کانال‌های آشپزی خانگی هستید و دوست دارید از تجربیات دیگران هم بهره‌مند شوید، احتمالا سری به نی نی سایت زده‌اید. در این پست، خلاصه‌ای از 24 مورد از تجربیات کاربران نی نی سایت در مورد کانال‌های آشپزی خانگی را جمع‌آوری کرده‌ایم.

این موارد شامل نکات مثبت، منفی، و پیشنهاداتی برای انتخاب بهترین کانال‌ها هستند. با ما همراه باشید:

  • ✳️کانال “آشپزی با سارا” دستورهای خیلی دقیقی داره و همیشه غذاها عالی میشن.
  • ✳️من از کانال “غذای خونگی مامان” خیلی راضیم، همه چی ساده و خوشمزه است.
  • ✳️کانال “طعم زندگی” فیلمبرداریش خیلی خوبه و انگیزه میده آشپزی کنم.
  • ✳️دستورهای کانال “آشپز باشی” یه کم پیچیده است، ولی نتیجه اش عالیه.
  • ✳️کانال “غذاهای سنتی ایرانی” دستورهای اصیل و امتحان شده ای داره.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️کانال “دسر های خوشمزه” واسه مهمونی ها عالیه.
  • ✳️من از کانال “آشپزی رژیمی” استفاده میکنم، غذاهاش خیلی سالمه.
  • ✳️کانال “فست فود خونگی” واسه بچه ها خیلی جذابه.
  • ✳️کانال “آشپزی ملل” غذاهای متنوعی رو آموزش میده.
  • ✳️کانال “شیرینی پزی آسان” دستورهای خیلی ساده ای داره.
  • ✳️بعضی از دستورهای کانال “آشپزی مدرن” مواد اولیه اش خیلی گرونه.
  • ✳️کانال “آشپزی گیاهی” واسه کسایی که گیاه خوارن خیلی خوبه.
  • ✳️من از کانال “نکات خانه داری” علاوه بر آشپزی، نکات دیگه ای هم یاد میگیرم.
  • ✳️کانال “آشپزی فوری” واسه وقتایی که خیلی عجله دارم عالیه.
  • ✳️کانال “غذاهای کم هزینه” واسه دانشجوها خیلی مناسبه.
  • ✳️کانال “آشپزی بدون گلوتن” برای کسانی که حساسیت دارن خیلی مفیده.
  • ✳️کانال “تزیین غذا” واسه مهمونی ها ایده های خوبی میده.
  • ✳️کانال “آموزش نان خانگی” نون های خیلی خوشمزه ای یاد میده.
  • ✳️کانال “آشپزی تصویری” خیلی خوبه چون همه مراحل رو نشون میده.
  • ✳️بعضی از کانال ها خیلی تبلیغ میکنن و حوصله آدم سر میره.
  • ✳️کانال “آشپزی با عشق” انرژی خیلی مثبتی داره.
  • ✳️کانال “غذاهای محلی ایران” منو با فرهنگ های مختلف آشنا کرد.
  • ✳️بعضی کانال ها کیفیت صدا و تصویرشون خیلی پایینه.
  • ✳️کانال “آشپزی خلاقانه” ایده های خیلی جالبی داره.

اینها فقط بخشی از نظرات کاربران در مورد کانال‌های آشپزی خانگی مختلف بودند.







خلاصه تجربیات <a href="https://jahanbakhshian.ir/%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d9%84-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c-%d8%ae%d9%84%d8%a7%d8%b5%d9%87-%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d9%86%db%8c-%d9%86%db%8c-2/" target="_blank">کانال آشپزی</a> خانگی در نی نی سایت – 24 مورد

خلاصه تجربیات کانال آشپزی خانگی در نی نی سایت – 24 مورد

1. دستور پخت کیک ساده و سریع

بسیاری از کاربران از دستور پخت کیک ساده و سریع این کانال بسیار راضی بودند. گفتند مواد اولیه در دسترس بوده و مراحل تهیه آسان است. برخی نیز پیشنهاد دادند برای تنوع بیشتر، طعم دهنده‌های مختلف مانند دارچین یا وانیل اضافه شود. مشکل رایج، خشک شدن کیک بود که راه حل پیشنهادی، کاهش زمان پخت یا بهره‌گیری از فر با حرارت کمتر بود. تعدادی هم عکس کیک‌های پخته شده خود را به اشتراک گذاشتند که بسیار اشتهاآور به نظر می‌رسیدند. نکته مهم، بهره‌گیری از پیمانه‌های دقیق برای اندازه گیری مواد بود که باعث یکدست شدن نتیجه کار می‌شد. همچنین ذکر شده بود که قبل از شروع کار، فر را گرم کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. در مجموع، دستور پخت کیک ساده، با استقبال خوبی مواجه شده بود.

2. آموزش خورشت قورمه سبزی اصیل

بحث داغ قورمه سبزی! کاربران در مورد ترفندهای پخت قورمه سبزی جا افتاده تبادل نظر می‌کردند. خیلی‌ها از روش تفت دادن سبزی به مدت طولانی و با حرارت ملایم برای خوشرنگ شدن خورشت صحبت کردند. بعضی‌ها راز خوشمزگی را در بهره‌گیری از گوشت با استخوان می‌دانستند. در مورد لوبیا، اختلاف نظر وجود داشت. عده‌ای لوبیا چیتی و عده‌ای لوبیا قرمز را ترجیح می‌دادند. اضافه کردن شنبلیله خشک در انتهای پخت، پیشنهادی بود که خیلی‌ها امتحان کرده و راضی بودند. برای ترش شدن خورشت، از آب لیمو، آبغوره یا تمر هندی استفاده می‌شد. در مورد زمان پخت هم اختلاف نظر وجود داشت. برخی پخت طولانی و با حرارت کم را بهترین روش می‌دانستند.

3. ایده های تزیین سالاد

کاربران از ایده‌های خلاقانه برای تزیین سالاد استقبال کردند و عکس‌هایی از سالادهای تزیین شده خود را به اشتراک گذاشتند. بهره‌گیری از سبزیجات رنگارنگ مانند گوجه گیلاسی، فلفل دلمه‌ای و هویج رنده شده برای زیبایی سالاد پیشنهاد شده بود. چیدمان مواد به شکل گل یا طرح‌های هندسی از دیگر ایده‌های محبوب بود. بهره‌گیری از سس‌های خانگی و تزیین آن‌ها با گیاهان معطر هم توصیه شده بود. برخی کاربران از قالب‌های مختلف برای شکل دادن به خیار و گوجه استفاده می‌کردند. اضافه کردن تخم مرغ آب پز رنده شده یا پنیر فتا هم به زیبایی و طعم سالاد کمک می‌کرد. تزیین لبه‌های ظرف سالاد با سبزیجات خرد شده یا سس هم ایده جالبی بود.

4. طرز تهیه مربای خانگی آلبالو

دستور مربای آلبالو با استقبال خوبی روبرو شد. خیلی‌ها از طعم و رنگ مربا تعریف کردند. برای جلوگیری از چروک شدن آلبالوها، پیشنهاد شده بود قبل از پخت، با سوزن سوراخ شوند. بهره‌گیری از شکر به میزان کافی و جوشاندن مربا تا غلیظ شدن، برای جلوگیری از کپک زدن ضروری بود. برخی کاربران از آبلیمو یا جوهر لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا استفاده می‌کردند. برای خوشرنگ شدن مربا، بهره‌گیری از آلبالوهای تازه و قرمز توصیه شده بود. برداشتن کف روی مربا در حین پخت، به شفاف شدن آن کمک می‌کرد. بعد از سرد شدن مربا، نگهداری آن در یخچال ضروری بود.

5. نکات پخت برنج ایرانی

پخت برنج ایرانی یکی از دغدغه‌های اصلی کاربران بود. سوالات زیادی در مورد میزان آب، زمان پخت و روش دم کردن مطرح شده بود. خیساندن برنج قبل از پخت، برای بهتر قد کشیدن آن ضروری بود. اضافه کردن نمک در ابتدای پخت، باعث خوش طعم شدن برنج می‌شد. بهره‌گیری از روغن یا کره در ته دیگ، به طلایی شدن آن کمک می‌کرد. برای جلوگیری از خمیر شدن برنج، باید میزان آب به درستی تنظیم شود. بعد از بخار شدن آب برنج، دم کردن آن با حرارت کم ضروری بود. برای خوش عطر شدن برنج، می‌توان از زعفران یا کره استفاده کرد.

6. رسپی کوکو سیب زمینی مجلسی

دستور پخت کوکو سیب زمینی مجلسی با استقبال خوبی مواجه شد. خیلی ها از طعم و بافت خوب کوکو تعریف کردند. برای جلوگیری از وا رفتن کوکو، آب سیب زمینی های رنده شده را باید گرفت. اضافه کردن تخم مرغ به میزان مناسب، باعث انسجام کوکو می شود. بهره‌گیری از سبزیجات معطر مانند جعفری و شوید، طعم کوکو را بهتر می کند. برای پخت یکدست کوکو، باید حرارت ملایم باشد. می توان کوکو را در فر یا روی گاز پخت. تزیین کوکو با گوجه فرنگی و خیارشور، ظاهر آن را جذاب تر می کند.

7. آموزش پخت پیتزای خانگی

آموزش پخت پیتزای خانگی در نی نی سایت، خیلی پرطرفدار بود. کاربران سوالات زیادی درباره خمیر پیتزا و مواد لازم داشتند. دستور تهیه خمیر پیتزا باید دقیق باشد تا خمیر خوب ور بیاید. میزان حرارت فر و زمان پخت، مهمترین عامل در پخت پیتزای خوشمزه است. انتخاب مواد اولیه با کیفیت، طعم پیتزا را عالی میکند. می‌توان از مواد مختلفی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات و قارچ برای تهیه پیتزا استفاده کرد. اضافه کردن پنیر پیتزا به اندازه کافی، پیتزا را کشدار می‌کند. قبل از گذاشتن پیتزا در فر، حتما فر را گرم کنید.

8. ترفندهای پخت عدس پلو خوشمزه

عدس پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که پخت آن ترفندهایی دارد. در این کانال، ترفندهای زیادی برای پخت عدس پلو خوشمزه ارائه شده بود. خیساندن عدس قبل از پخت، باعث می‌شود که زودتر بپزد و طعم بهتری داشته باشد. بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده یا تکه ای، عدس پلو را خوشمزه تر می کند. اضافه کردن کشمش و خرما به عدس پلو، طعم آن را شیرین و دلچسب می کند. دم کردن عدس پلو با حرارت کم، باعث می‌شود که خوب جا بیفتد. می توان عدس پلو را با سالاد شیرازی یا ماست سرو کرد. بهره‌گیری از ادویه های مناسب، طعم عدس پلو را بهتر می کند.

9. دستور پخت سوپ جو پرخاصیت

در فصل سرما، پخت سوپ جو یکی از بهترین گزینه هاست. در این کانال، دستور پخت سوپ جو پرخاصیت ارائه شده بود. خیساندن جو قبل از پخت، باعث می شود که زودتر بپزد. بهره‌گیری از مرغ یا گوشت، سوپ جو را مقوی تر می کند. اضافه کردن سبزیجات مختلف مانند هویج، کرفس و جعفری، سوپ جو را خوشمزه تر و پرخاصیت تر می کند. می توان از آبلیمو یا آب نارنج برای ترش کردن سوپ جو استفاده کرد. اضافه کردن رشته فرنگی در اواخر پخت، سوپ جو را غلیظ تر می کند. سوپ جو را می توان به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد.

10. آموزش تهیه سس بشامل خانگی

سس بشامل یکی از سس های پایه در آشپزی است که برای تهیه گراتن ها و لازانیا استفاده می شود. کانال آشپزی خانگی، آموزش تهیه سس بشامل خانگی را به صورت کامل ارائه داده بود. بهره‌گیری از کره و آرد با کیفیت، سس بشامل را خوشمزه تر می کند. اضافه کردن شیر به تدریج و هم زدن مداوم، از گلوله شدن سس جلوگیری می کند. می توان از ادویه های مختلف مانند نمک، فلفل و جوز هندی برای طعم دار کردن سس بشامل استفاده کرد. غلظت سس بشامل باید به اندازه ای باشد که روی مواد را بپوشاند. سس بشامل را می توان در یخچال نگهداری کرد. در صورت گلوله شدن سس بشامل، می توان آن را از صافی رد کرد.

11. طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

ته چین مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. در این کانال، طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه به صورت کامل توضیح داده شده بود. بهره‌گیری از برنج با کیفیت، ته چین را خوشمزه تر می کند. مرغ را باید قبل از پخت، مزه دار کرد. اضافه کردن زعفران به ته چین، رنگ و طعم آن را بهتر می کند. ته چین را باید با حرارت کم پخت تا نسوزد. می توان ته چین را در فر یا روی گاز پخت. تزیین ته چین با زرشک و خلال پسته، ظاهر آن را جذاب تر می کند.

12. ایده های خلاقانه برای صبحانه

صبحانه مهمترین وعده غذایی است و باید متنوع و جذاب باشد. کانال آشپزی خانگی، ایده های خلاقانه ای برای صبحانه ارائه کرده بود. تهیه املت های متنوع با سبزیجات و پنیر، یکی از ایده های جذاب بود. تهیه پنکیک های خانگی با میوه های مختلف، گزینه ای خوشمزه و مقوی بود. تهیه تست های فرانسوی با طعم های مختلف، صبحانه ای سریع و آسان بود. تهیه اسموتی های میوه ای، صبحانه ای سالم و انرژی زا بود. تهیه فرنی خانگی با شیر و نشاسته، صبحانه ای سنتی و خوشمزه بود. تهیه حلوا شکری خانگی، صبحانه ای مقوی و انرژی زا بود.

13. دستور پخت قیمه نذری جا افتاده

پخت قیمه نذری یکی از رسوم مهم در ایران است. در این کانال، دستور پخت قیمه نذری جا افتاده به صورت کامل توضیح داده شده بود. بهره‌گیری از گوشت گوسفندی، قیمه را خوشمزه تر می کند. لپه ها را باید قبل از پخت، خیساند. رب گوجه فرنگی را باید تفت داد تا رنگ آن باز شود. اضافه کردن زعفران و دارچین به قیمه، طعم آن را بهتر می کند. قیمه را باید با حرارت کم پخت تا جا بیفتد. می توان از سیب زمینی سرخ کرده برای تزیین قیمه استفاده کرد.

14. فوت و فن پخت کباب کوبیده آبدار

کباب کوبیده یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که پخت آن فوت و فن هایی دارد. در این کانال، فوت و فن های پخت کباب کوبیده آبدار ارائه شده بود. گوشت مورد استفاده باید چرخ کرده و چرب باشد. پیاز را باید رنده کرد و آب آن را گرفت. گوشت، پیاز و ادویه ها را باید خوب ورز داد. کباب ها را باید به سیخ کشید و روی حرارت ملایم پخت. برای جلوگیری از خشک شدن کباب ها، می توان روی آنها کره آب شده زد. می توان کباب ها را با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی سرو کرد.

15. طرز تهیه شیرینی خانگی نخودچی

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که در عید نوروز تهیه می شود. در این کانال، طرز تهیه شیرینی خانگی نخودچی به صورت کامل آموزش داده شده بود. آرد نخودچی باید مرغوب باشد. روغن جامد یا کره را باید به دمای محیط رساند. مواد را باید خوب ورز داد تا خمیر یکدست شود. خمیر را باید در قالب های کوچک شکل داد. شیرینی ها را باید در فر با حرارت کم پخت. بعد از سرد شدن شیرینی ها، می توان آنها را با پودر قند تزیین کرد.

16. نکات کلیدی برای پخت ژله خوشرنگ

پخت ژله ساده به نظر می رسد، اما برای داشتن ژله خوشرنگ و شفاف، باید نکاتی را رعایت کرد. کانال آشپزی خانگی، نکات کلیدی برای پخت ژله خوشرنگ را ارائه کرده بود. پودر ژله را باید در آب جوش حل کرد. آب سرد را باید به تدریج اضافه کرد. ژله را باید در یخچال گذاشت تا کاملا سفت شود. برای جدا کردن ژله از قالب، می توان قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار داد. می توان از میوه های تازه برای تزیین ژله استفاده کرد. برای داشتن ژله دورنگ، می توان دو نوع ژله را به صورت لایه لایه ریخت.

17. رسپی آش رشته سنتی و خوشمزه

آش رشته یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در مناسبت های مختلف پخته می شود. در این کانال، رسپی آش رشته سنتی و خوشمزه به صورت کامل توضیح داده شده بود. حبوبات را باید قبل از پخت، خیساند. سبزی آش را باید تازه و خرد شده استفاده کرد. رشته آش را باید در اواخر پخت اضافه کرد. آش را باید با کشک، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کرد. می توان از سیر داغ برای طعم دار کردن آش استفاده کرد. غلظت آش باید به اندازه ای باشد که نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

18. آموزش شیر برنج قالبی با تزیینات

شیر برنج قالبی، دسری شیک و مجلسی است که می‌توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید. کانال آشپزی خانگی، آموزش شیر برنج قالبی با تزیینات را ارائه کرده بود. برنج را باید از قبل خیساند. شیر را باید به تدریج اضافه کرد و مدام هم زد. شکر و گلاب را باید در اواخر پخت اضافه کرد. شیر برنج را باید در قالب ریخت و در یخچال گذاشت تا سفت شود. می توان از میوه های تازه، پودر پسته و خلال بادام برای تزیین شیر برنج استفاده کرد. برای جدا کردن شیر برنج از قالب، می توان قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار داد.

19. روش تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه

ترشی لیته بادمجان، ترشی خوشمزه و پرطرفداری است که در فصل پاییز تهیه می شود. در این کانال، روش تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه آموزش داده شده بود. بادمجان ها را باید کبابی کرد و پوست آنها را جدا کرد. سبزی های معطر را باید خرد کرد. سیر و فلفل را باید کوبید. مواد را باید با هم مخلوط کرد و در شیشه ریخت. سرکه را باید روی مواد ریخت تا کاملا پوشیده شوند. ترشی را باید در جای خنک نگهداری کرد. بعد از گذشت چند روز، ترشی آماده مصرف است.

20. فوت و فن های پخت مرغ مجلسی زعفرانی

مرغ مجلسی زعفرانی، غذایی شیک و خوشمزه است که می‌توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید. در این کانال، فوت و فن های پخت مرغ مجلسی زعفرانی ارائه شده بود. مرغ ها را باید قبل از پخت، مزه دار کرد. مرغ ها را باید در روغن سرخ کرد تا طلایی شوند. پیاز را باید تفت داد تا نرم شود. رب گوجه فرنگی را باید تفت داد تا رنگ آن باز شود. زعفران را باید دم کرد. مواد را باید با هم مخلوط کرد و با حرارت کم پخت. برای طعم دار کردن مرغ، می توان از ادویه های مختلف استفاده کرد.

21. طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی

کباب تابه ای با سیب زمینی، غذایی سریع و آسان است که می‌توانید برای شام تهیه کنید. در این کانال، طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی آموزش داده شده بود. گوشت چرخ کرده را باید با پیاز رنده شده و ادویه ها مخلوط کرد. مخلوط گوشت را باید در تابه پهن کرد. سیب زمینی ها را باید خرد کرد و دور کباب چید. کباب را باید با حرارت ملایم پخت. برای جلوگیری از خشک شدن کباب، می توان روی آن کره آب شده ریخت. کباب تابه ای را می توان با گوجه فرنگی و خیارشور سرو کرد.

22. آموزش پخت دلمه برگ مو خوشمزه

دلمه برگ مو، غذایی سنتی و خوشمزه است که در فصل بهار تهیه می شود. در این کانال، آموزش پخت دلمه برگ مو خوشمزه ارائه شده بود. برگ موها را باید قبل از پخت، در آب جوش قرار داد تا نرم شوند. مواد داخل دلمه را باید با برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه ها تهیه کرد. برگ موها را باید با مواد داخل دلمه پر کرد و پیچید. دلمه ها را باید در قابلمه چید و با حرارت ملایم پخت. برای طعم دار کردن دلمه، می توان از آبلیمو یا سرکه استفاده کرد. دلمه ها را می توان با سس مخصوص سرو کرد.

23. ایده های تزئین کیک تولد خانگی

تزئین کیک تولد خانگی، می‌تواند کیک شما را شیک و خاص کند. این کانال تعدادی ایده برای این کار پیشنهاد داده بود. بهره‌گیری از خامه رنگی و ماسوره های مختلف، یکی از ایده های رایج بود. می توان از میوه های تازه برای تزئین کیک استفاده کرد. بهره‌گیری از شکلات و ترافل های رنگی، کیک را جذاب تر می کند. می توان از عکس های خوراکی برای تزئین کیک استفاده کرد. بهره‌گیری از شمع و فشفشه، کیک را برای تولد خاص تر می کند. بهره‌گیری از ژله بریلو و رنگ های مجاز خوراکی هم میتونه برای زیباسازی استفاده بشه.

24. روش تهیه لواشک خانگی با طعم های مختلف

لواشک خانگی، میان وعده ای سالم و خوشمزه است که می‌توانید با طعم های مختلف تهیه کنید. در این کانال، روش تهیه لواشک خانگی با طعم های مختلف آموزش داده شده بود. میوه ها را باید پخت تا نرم شوند. پوست و هسته میوه ها را باید جدا کرد. میوه ها را باید میکس کرد تا پوره شوند. پوره میوه را باید روی سینی پهن کرد و در آفتاب یا فر خشک کرد. برای طعم دار کردن لواشک، می توان از نمک، شکر و ادویه های مختلف استفاده کرد. لواشک را باید به صورت نواری برش زد و نگهداری کرد. می توان لواشک را با طعم های مختلف مانند آلبالو، زردآلو، آلو و انار تهیه کرد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا